Tervetuloa TAPSA-palveluun.
Tapsa on sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää Tampereen kaupungin rakennusvalvonnan arkistosta saatavilla olevaa digitaalista aineistoa. Aineisto koostuu pääpiirustuksista eli arkkitehtipiirustuksista, selvityksistä sekä päätös- ja loppukatselmusasiakirjoista.
Pikahaku
Aloita haku kirjoittamalla osoite, kiinteistötunnus tai rakennuslupatunnus
Hae
Hakutermien tarkistus toimii reaaliaikaisesti. Jos ennakoiva haku ei anna yhtään hakuehdotusta, korjaa hakutermiä.
Hakutermit: osoite (esim. Frenckellinaukio 2), kiinteistötunnus (esim. 837-102-7-8), rakennuslupatunnus
(esim. 06-0421), pysyvä rakennustunnus (VTJ-PRT) (esim. 103385414B) ja pysyvä rakennusnumero (TRE-PRN) (esim. 14146).
Palvelun aineistot
Rakennuspiirustukset
Rakennuspiirustukset
Etsi ja selaa rakennuspiirustusaineistoja osoitteen, kiinteistö-/rakennustunnuksen tai rakennuslupatunnuksen perusteella.
Tiedotteet
8.12.2017
Suomi.fi-maksut korvaa Vetuma-palvelun (8.12.2017)
Tapsassa on otettu käyttöön maksujärjestelmä Paytrail osana Suomi.fi-palvelukokonaisuutta (Suomi.fi-maksut). Paytrail edellyttää, että korttimaksamisessa on käytössä korttiyhtiön varmentamispalvelu, eli vastaisuudessa korttimaksu tulee aina vahvistaa vielä erikseen esim. pankkitunnuksilla tai tekstiviestikoodilla. Varmentamistapavaihtoehdot riippuvat aina kortista ja kortin myöntäjästä. Pahoittelemme, jos muutoksesta seuraa ylimääräistä vaivaa. Yritysasiakkaille suosittelemme Tapsan sopimuspalvelua (tapsa.tampere.fi/extranet), jossa tilaukset maksetaan laskulla.
TAPSA on Tampereen kaupungin rakennusvalvonnan tarjoama rakennuspiirustusten myyntipalvelu. Palvelun aineiston ylläpidosta vastaa rakennusvalvonta, palvelun toiminnasta ja toteutuksesta vastaa Sitowise. Palvelutapahtumassa ilmenneissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla palautelinkin kautta.